Betaling og sending

Vi leverer primært alle våre produkter via Posten. Normal leveringstid er 1-3 virkedager(leveringstiden til Nord-Norge kan ta et par dager ekstra), men vil kunne påvirkes av klokkeslettet ordren registreres. Alle våre bestillinger registrert før kl 1300 sendes samme virkedag, resterende neste morgen(så fremst dette er en virkedag). Du vil få melding i fra oss når varen er sendt. Kjøper er selv ansvarlig for å gi oss korrekt leveringsadresse.

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til selger og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet skal du også melde dette direkte til den som du kvitterer ut pakken av.

Selger vil aldri betale returfrakt for kunde slik at hvis kunde sender oss en pakke i retur vil kostnaden påløpe kunde og ikke selger.

Det er kjøpers ansvar å gi riktig adresse til selger og sørge for at disse stemmer med folkeregistret og postens adresser.

 

Leveringsmetoder hos HChair:

Post med sporing:

Fast frakt 120 kr.
1-5 dager levering. Vi anbefaler at pakker med verdi over 1000,- sendes med sporing

Brevpost(B-post):

Fast frakt kr 85. Denne sendes uten sporing.
1-3 dager levering. Vi anbefaler at pakker med verdi over 1000,- sendes med sporing

Over natten:

Må bekreftes på forespørsel. Må bestilles før kl 13:00. 
Pris fra 350 kr.
 

BETALINGSMETODER

- Visa/mastercard

- Klarna faktura/delbetal 

- Postoppkrav:
Hent pakken på ditt postkontor innen 14 dager og betal ved utlevering. Denne tjenesten betaler du 100 kr for på postkontoret.

OBS! PAKKER SOM IKKE HENTES UT BLIR FAKTURERT 230,- FOR Å DEKKE FRAKT OG PAKKEKOSTNADER!

Dersom det virkelige er "krise" ta kontakt med oss for om mulig en personlig levering/henting.