I vår extensions-guide kan du lese om de forskjellige hårforlengelsene vi tilbyr, kvalitet, metode, lengde og hvordan du skal behandle dine hair-extensions. 

Hva er extensions?

Hair Extensions er løshår som du enkelt kan feste i ditt eget hår og oppnå det lange og fyldige håret du alltid har drømt om.
Med løshår kan du lage forskjellige frisyrer og variere på hvilket uttrykk du ønsker at ditt hår skal gi.

Hva er tape extensions?

Tape extensions (også kalt tape-on, teip extensions, tape hair, tape hår, tape løshår) er tynne hårtresser som du monterer med tape i ditt eget hår for en skånsom hårforlengelse. HCHair tilbyr tape extensions i metodene Invisible tape og vanlig tape i flere forskjellige farger og to forskjellige hårkvaliteter. Håret kan styles, krølles og behandles som ditt eget hår.

Hva er clip on extensions?

Clip on extensions (også kalt clip-in extensions, clip extensions, clip-on sett) er hårforlengelser med klips som du enkelt monterer selv i håret ditt når du ønsker et langt eller fyldigere hår. Med clip-on trenger du ikke lim eller varme for å montere løshåret. HCHair selger clip on i flere forskjellige farger, mengder og hårkvaliteter.

Hva er keratin extensions?

Keratin extensions (også kalt nail-hair, u-tip extensions, keratinfester) er små hårfester som du limer i håret ditt med en smeltetang for å få det lange og fyldige håret du ønsker deg. HCHair selger keratin extensions i mange forskjellige farger.

Hva er ponytail extensions? 

Ponytail extensions (også kalt hestehale extensions, clip-in ponytail, ponytail clip-on) er en hårdel med borrelås og en skjult kam som du monterer i din egen hestehale for å få en lang og fyldig look.

Hva er hair weft?

Hair Weft (Weft extensions) er en lang gardin med hår som du klipper slik at den blir tilpasset din hodeform. Du kan montere Hair Weft med microringer eller sy det inn i ditt eget hår. Hair Weft kan også brukes til å lage sitt eget clip-on sett.

Hva er beste hair-extensions for meg?

Hvis du ønsker en permanent hårforlengelse anbefaler vi tape extensions, keratin extensions eller Hair Weft.
Ønsker du en hårforlengelse der du kan variere frisyren fra dag til dag anbefaler vi Clip-on extensions eller Hairband.


Hvilken metode skal jeg velge?

Tape extensions er for deg som ønsker et mer permanent langt eller fyldig hår, der du har håret i 4-8 uker før du bytter tape og heiser festene opp.

Clip-on er for deg som ønsker å clipse av og på håret som det passer deg. Til hverdags eller til spesielle anledninger. 

Keratin extensions er for deg som ønsker å våkne opp med et langt og fyldig hår hver dag. Håret kan sitte på i opptil 6 mnd.

Hair Weft er for deg som ønsker et permanent langt og/eller fyldig hår uten lim.


Hvilken lengde skal jeg velge i hair-extensions?

Vi tilbyr følgende lengder i vårt europeiske hår: 35 cm, 45 cm, 55 cm og 65 cm.

 • 35 cm: Passer for deg som har veldig kort/kort hår og ønsker mer fylde i håret og litt lengde.
 • 45 cm: Passer for deg som har veldig kort/kort/skulderkort hår og ønsker litt fyldigere og lengre hår.
 • 55 cm: Passer for deg som har kort/skulderkort/langt hår og ønsker fyldigere og/eller lengre hår.
 • 65 cm: Passer for deg som har skulderkort/langt hår og ønsker veldig langt hår og/eller fyldigere hår.
  thumbnail_E7937F05-8DD2-47AD-B34F-C680E06C9244

Vi tilbyr to forskjellige hår-kvaliteter:

 • Europeisk Hair Extensions - Dette er et svært ekslusivt hår i verdensklasse som har en silkemyk tekstur og naturlig glans. Det europeiske håret er opprinnelig et lyst hår og går derfor ikke gjennom en hard blekeprosess for å oppnå den fargen/teksturen som kunden ønsker. 
  Vi ønsker å tilby et hår i luksusklasse til våre kunder - derfor er vårt hovedprodukt nettopp europeisk hair extensions. 

 • Indisk Hair Extensions - Dette er et rimeligere alternativ til deg som ønsker et langt og fyldig hår. Det indiske håret har litt grovere hårstrå enn det europeiske og går gjennom en litt lengre prosess for å oppnå den farge og tekstur som kunden ønsker.

Hvem passer hair-extensions for?

Hair extensions passer for alle som ønsker seg et langt hår. Hair extensions kan også brukes til å få fyldigere hår hvis det er det du ønsker deg.

 • Vi anbefaler at du har minst 10 cm hår selv hvis du ønsker å montere hair-extensions i ditt hår.  

Hvor mange pakker extensions trenger jeg?

 • Tape-extensions og keratin-extensions: Vi anbefaler mellom 4-8 pakker (100-200 gram) avhengig av lengde og tykkelse på sitt eget hår hvis man ønsker en full hårforlengelse. Ønsker man kun fyldigere hår holder det med 1-3 pakker (25-75 gram). 
 • Clip-on europeisk 40/55/65 cm: En pakke er nok til å gi deg en lang og fyldig hårforlengelse.
 • Clip-on indisk: En pakke er nok hvis man ønsker fyldigere hår. Vi anbefaler 2 pakker for lengde og fylde.
 • Hair Weft: En pakke er nok dersom du kun ønsker fyldigere hår. Vi anbefaler 2 pakker for en total hårforlengelse.

 


Behandling av HCHair hair-extensions:

Hårets varighet avhenger av din bruk og behandling. Behandler du ditt HCHair riktig kan du ha håret lenge.

 • Håret trenger ikke å vaskes ofte, men hvis du bruker mye hårprodukter som hårspray o.l vil håret naturligvis bli mer «skittent».
 • Det er viktig å bruke fuktighetsgivende sjampo, balsam og hårkur som er tilpasset extensions (OBS! Aldri bruk protein-produkter).
 • Til å gre håret anbefaler vi at du bruker en børste som er tilpasset extensions.
 • Det anbefales ikke å sove med håret (dette gjelder clip-on).
 • For å holde håret mykt og skinnende anbefaler vi å bruke en olje i tuppene.
 • Selv om håret er ekte hår, så vil varmebehandling redusere levetiden på håret.
  Bruk alltid varmebeskyttelse ved bruk av rettetang, krølltang og lignende.
 • Håret kan farges/tones med blåshampoo men dette gjør kunden på eget ansvar. Reklamasjonsretten gjelder ikke hvis man gjør dette.
 • For riktig påsetting av håret anbefales bruk av frisør eller erfaren montør, da det krever en spesiell påsettingsmetode for at håret skal holde seg i lengst mulig. Hvis du monterer håret selv uten å kunne den rette teknikken kan håret falle av allerede etter noen dager, men ved bruk av frisør eller erfarne montører holder tape extensions lenge. Vanligvis må man flytte radene opp etter 4-6 uker ettersom ditt eget hår vokser. Vi gjør oppmerksom på at hårprodukter som kommer i kontakt med tapen kan svekke varigheten på tapen. Hard belastning på tapen (hestehale o.l) kan også bidra til at tapen "dras" ut av håret.